Hoe werkt het?

Twee Buurderij-locaties:

Maastricht Oost: Bernard Lievegoed School (bovenbouw)

Maastricht Oost : Nijverheidsweg 25, 6227 AL Maastricht van 16.30 – 17.45 uur.

Maastricht West: Natuurtuinen Jekerdal

Maastricht West : Drabbelstraat 7, 6212 XL Maastricht van 18.30 – 19.45 uur.

Vanaf 11 april 2018 zijn er in Maastricht 2 Buurderijen plaatsvinden. Door deze beide Buurderijen op dezelfde dag en op elkaar aansluitend qua tijd te laten plaatsvinden, kost het de Boeren zo weinig mogelijk reistijd.

Je eerste buurderij bezoek

Leuk dat je wilt komen !
Gewoon voor een praatje, om kennis te maken, om te proeven of om te horen hoe het in zijn werk gaat. Je kunt normaal gesproken direct niet iets kopen op de Buurderij.  We maken hierop een uitzondering op de Proeverij avonden elke 1e woensdag van de maand. Dan kan er wel iets gekocht worden.

Kom je voor het eerst, meld je dan even bij mij. Ik ben herkenbaar aan de  zwart met gele “Boeren en Buren”- schort. Ik kan je iets vertellen over de Buurderij en/of je vragen beantwoorden.  Bij elke eerste bestelling ontvang je een gratis Boeren en Buren-tas !

Hoe bestellen ?

Bestellen kan van donderdagmiddag tot maandagavond 24:00 uur.  Meld je de eerste keer dat je de site bezoekt, eerst even aan door een account aan te maken. Je ziet daarna alle info over de deelnemende Boeren/producenten en over hun producten.   Het productenaanbod zal variëren per seizoen, maar soms ook per week of per maand.

Nieuwsgierig? >> Klik hier

Op dinsdag en woensdag is de verkoop gesloten. De Boeren zijn dan namelijk bezig met het klaar maken van de bestellingen. Deze moeten immers zo vers mogelijk bereid of geoogst worden.

Na bestelling en betaling via Ideal, ontvang je een bevestiging. Later ontvang je ook je bestelbon. Het is handig als je deze meeneemt naar de Buurderij, samen met je bestelnummer !

Recepten :

Heb je iets lekkers gemaakt met behulp van de producten van onze boeren, deel het dan op deze site.  Mail het recept met een foto naar mij; dan plaats ik jou recept in de categorie “Recepten van de Buur”.

> Klik hier om te mailen naar Yvonne

Op die manier inspireer je andere Buren en ondersteun je mede de verkoop van onze mooie producten.   Alvast dank je wel hiervoor !

Lid van 2 Buurderijen; kan dat ?

Je kunt ook lid zijn bij beide Buurderijen, dus zowel in Oost als in West.

Dat gaat zo : Je meld je aan bij 1 van beiden. Nadat je dat gedaan hebt, zie je linksboven aan de naam van de Buurderij waar je bent aangemeld. Als je hierop klikt,  vind je ook een item : Lid worden van een Buurderij. Hier kun je aangeven dat je ook aangemeld wilt staan bij de andere Buurderij. Vervolgens kun je altijd van hieruit van de ene naar de andere bestelpagina switchen. Let er wel op dat je de producten afhaalt bij de Buurderij waar je hebt besteld.

Wie is er wanneer ?

De boeren/producenten die meedoen kunnen per Buurderij bijeenkomst wisselen.  Wil je hier wat zicht op hebben,  bekijk dan dit schema.

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

 

AANWEZIGHEID  
  Om de andere week        
K&K Chocolade atelier   6 mrt   20 mrt
Forellenkwekerij  Krijtland   6 mrt  13 mrt   27 mrt
Forellenkwekerij Geulhof   VAK   20 mrt
The Sunday Roast   6 mrt   20 mrt
Brouwerij De Fontein   20 mrt
Dutch Snail Products   13 mrt   27 mrt
Zwamburg     6 mrt   20 mrt
 Elke week
Beeing Pure   6 mrt   13 mrt   20 mrt   27 mrt
Wim Storken   6 mrt   13 mrt    20 mrt   27 mrt
Mergellandei   6 mrt   13 mrt   20 mrt   27 mrt
Broodproducten  Kristin   VAK   VAK   20 mrt   27 mrt
Benoit Segonds   6 mrt   13 mrt    20 mrt   27 mrt
Heijerhof   6 mrt   13 mrt    20 mrt   27 mrt
Zuivelboerderij Avezaat   6 mrt   13 mrt    20 mrt   27 mrt
De Soepkeet   6 mrt    13 mrt    20 mrt    27 mrt
 1 x per maand
Landknapen   13 mrt
Jamore   27 mrt
Wijngaard Wahlwiller   6 mrt
Wilgenroosje  20 mrt
 
Let op :  Wijzigingen voorbehouden !